Captura de Lara Álvarez plorant a Telecinco

Les audiències d'ahir donen a Lara Álvarez la pitjor notícia del seu futur a Telecinco

Lara Álvarez torna a rebre un dur revés després de les audiències d'ahir sobre el seu nou programa.

Les audiències continuen donant males notícies a Lara Álvarez després de l'estrena ahir del seu nou programa a Telecinco. La presentadora s'ha posat aquest dilluns 8 de gener al capdavant de 'La Mejor Generación', un nou programa de música per al prime time. Produït per Gestmusic ('OT 2023'), és una de les grans apostes de Telecinco per iniciar l'any, que no ha aconseguit funcionar.

D'aquesta manera, 'La Mejor Generación' ha punxat en audiències en la seva estrena en marcar un pobre 8,7% de share i 742.000 espectadors. S'ha quedat molt lluny de 'Hermanos', que ha liderat el prime time de dilluns amb un fantàstic 13,5% i 1.229.000 fidels. La pel·lícula "García y García", per la seva banda, també ha estat per sobre de Lara Álvarez en obtenir un correcte 9,7% juntament amb 946.000 seguidors a La 1.

Fotografia de Lara Álvarez amb Marta Sánchez a La Millor Generació a Telecinco
Lara Álvarez amb Marta Sánchez a 'La Mejor Generación' | Mediaset

En una entrevista exclusiva a TVienes, Lara Álvarez parlava sobre com viu les audiències: "He entès que per gaudir la meva feina he de fer el que està a les mans. No alteraré una audiència perquè ho faci millor o pitjor, però jo sí que alteraré la meva sensació si tinc una major o menor implicació. Intento entregar el 300% de mi en totes les coses que faig”.

"La resposta de l'audiència, com es cuida, es programa, contra qui va i com es rep com el públic, no és a la meva mà. La sensació que et queda és la d'una feina ben feta", afegia la presentadora.

Per tant, Lara Álvarez torna a encadenar un nou fracàs a Telecinco. Recentment ha presentat 'GH VIP: Última Hora' a l'access, que no va aconseguir funcionar. També van punxar 'A tu bola' i 'Me Resbala' en ple prime time de la cadena.

Primer pla de Lara Álvarez com a presentadora de La Millor Generació a Telecinco
Lara Álvarez a 'La Mejor Generación' | Mediaset

Just abans de 'La Mejor Generación', '¡Allá Tú!' (6,3% i 868.000) tampoc ha aconseguit funcionar en audiències a Telecinco. El lideratge de l'access prime time ha estat per al retorn de 'El Hormiguero' amb un fantàstic 17,1% i 2.357.000. Per part seva, '4 estrelles' també ha estat per sobre del concurs amb un 8,1% i 1.122.000 a La 1.

Pel que fa a la resta de dades del dia de Telecinco, 'Así es la Vida' s'ha mantingut en audiències amb un 9% de quota i 893.000. 'TardeAR' segueix per sota del doble dígit amb un 9,9% i 895.000 televidents. No ha pogut amb 'Y ahora Sonsoles', que lidera amb un fantàstic 12,2% i 1.131.000 televidents.

Com és la mecànica de 'La Mejor Generación'?

Fotografia de Lara Álvarez juntament amb els concursants de La Millor Generació a Telecinco
'La Mejor Generación' | Mediaset

A cada programa de 'La Mejor Generación' hi ha tres rondes d'actuacions en què els artistes de cada equip canten temes d'una dècada concreta, diferent a cada ronda. Concloses les actuacions de cada ronda, les graderies voten per la seva actuació favorita i els capitans voten individualment, encara que mai pel seu propi candidat. Els cantants van acumulant punts per al seu equip i el més votat rep un Disc d'Or, que es converteix en diners per a una ONG a la Gran Final del programa.

Després de les actuacions musicals, els equips complets -cantants, capitans i les respectives grades- participen en un divertit joc amb l'objectiu d'obtenir punts extra per al seu equip. Un cop finalitzades les tres rondes d'actuacions i els jocs, se sumen tots els punts que ha aconseguit cada equip i es proclama un vencedor de la nit.

Marta Sánchez, Pablo Carbonell i Sole Giménez, capitanejats per David Fernández són l'equip dels 'Vinilos'. Roko, Aníbal Gómez i Melody, amb Ana Morgade són els Casetes. Finalment, Maverick, Marta Sango i Izan Llunas, amb Esperansa Grasia com a capitana, són els 'Streamers'.