Captura de Jesús Vázquez com a presentador de Ballant amb les Estrelles a Telecinco

Les audiències ahir donen a Jesús Vázquez i el seu bailando la notícia menys esperada

Jesús Vázquez no es podia esperar aquesta notícia sobre les audiències d'ahir després d'encadenar diversos fracassos.

Les audiències d'ahir donen a Jesús Vázquez la notícia menys esperada sobre el seu futur a Telecinco. Aquest dissabte 13 de gener, la cadena ha estrenat el retorn de 'Bailando con las Estrellas', conduït pel presentador de Mediaset amb Valeria Mazza. Un programa on 13 celebrities, que formen parella amb 13 ballarins professionals, s'han llançat a mostrar la seva habilitat per a la dansa.

'Bailando con las estrellas' compta com a concursants amb el futbolista Miguel Torres; la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada; l'estilista Josie; i el cantant i actor Adrián Lastra. També la germana de Mario Casas, Sheila Casas; la cantant Mala Rodríguez; l'exporter de futbol José Manuel Pinto, la dissenyadora Elena Tablada. Així com Bruno el 'Mozo de Arousa'; la cantant María Isabel; l'influencer Jonan Wiergo; la model Athenea Pérez; i l'actriu Carlota Boza.

Fotografia de Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Jesús Vázquez i Valeria Mazza a 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

D'aquesta manera, les audiències d'ahir han donat el lideratge de la seva franja a 'Bailando con las Estrellas' amb un fantàstic 13,3% i 1.226.000 espectadors. El talent xou, que millora les dades de 'Got Talent', ha liderat el target comercial amb un 12,6% i gairebé tots els targets d'edat. Al llarg de l'emissió, a més, han passat per 'Bailando con las Estrellas' més de 4,6M d'espectadors únics.

Amb aquests resultats, Jesús Vázquez rep la millor de les notícies després d'encadenar diversos projectes fallits a Telecinco. De fet, actualment no està aconseguint les millors audiències amb '¡Allá Tú!' a l'access prime time de Telecinco, que es mou al voltant del 6% de share. Tampoc va funcionar recentment 'Desnudos por la vida' (8,7% i 792.000) o un any abans 'The Bachelorette' o 'Top Star' (8,4% i 856.000).

Captura de Jesús Vázquez com a presentador d'Allà Tu!
Jesús Vázquez a '¡Allá Tú!' | Mediaset

Tot i això, 'Bailando con las Estrellas' no ha pogut en coincidència amb 'Pasapalabra', que lidera la seva franja amb un avantatge de sis dècimes en obtenir un 12,3% juntament amb 1.507.000. Pel que fa a la resta de la nit, 'Informe Semanal' aconsegueix un bon 10,5% i 1.281.000, mentre que la pel·lícula "Un Golpe Brillante" es conforma amb un just 9% i 1.085.000 seguidors. A Cuatro, la pel·lícula "Mechanic Resurrection" funciona estupendament en audiències en obtenir un 8,2% juntament amb 967.000 espectadors.