Fotografia de la sèrie Això no és Suècia de RTVE i 3Cat

'Això no és Suècia' perd la meitat de la seva audiència a TV3: així ha caigut la sèrie

'Això no és Suècia' segueix caient a TV3 i perd gairebé tres punts de share respecte a la setmana passada.

Tot i arribar amb força, 'Això no és Suècia' segueix caient en audiències a TV3. La sèrie va arribar en obert de la mà de la cadena autonòmica catalana amb un gran 20% de share i 420.000 espectadors. Uns resultats que feien preveure que donaria grans alegries a TV3, però en cinc capítols ja ha perdut més de la meitat de la seva audiència.

Es tracta d´una sèrie creada per Aina Clotet, Valentina Viso, Dani González a partir de la idea original d'Aina Clotet i Sergi Cameron. 'Això no és Suècia' parla sense embuts sobre les dificultats de la maternitat i paternitat. La ficció narra en clau de comèdia dramàtica la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir els fills dels perills de la vida .

Captura d'Aina Clotet com a protagonista d'Això no és Suècia a RTVE Play i 3cat
'Això no és Suècia' | RTVE, 3Cat

D'aquesta manera, aquest dilluns 25 de desembre, 'Això no és Suècia' ha marcat un 10,6% i 186.000 espectadors. És gairebé la meitat del resultat de share que va marcar a la seva estrena, perdent també 234.000 televidents. I és que cada setmana ha baixat entre dos o tres punts de quota de pantalla.

  • Primer capítol: 20,0% i 420.000
  • Segon capítol: 17,8% i 362.000
  • Tercer capítol: 15,7% i 317.000
  • Quart capítol: 13,2% i 285.000
  • Cinquè capítol: 10,6% i 186.000

Cal destacar que, tenint en compte com estan funcionant les sèries en obert, les dades d''Això no és Suècia' segueixen sent bones. No obstant, encara té per emetre tres capítols més abans del seu final. A més a més, la ficció ja està tota completa a RTVE Play, on ha estat tot un èxit, mentre que a 3Cat només hi ha els episodis que ja ha estrenat en obert TV3.

Captura de Marcel Borràs com a protagonista d'Això no és Suècia a RTVE Play i 3cat
'Això no és Suècia' | RTVE, 3Cat

Recordem que la sèrie està protagonitzada per Aina Clotet ('El cuerpo en llamas'), Marcel Borràs  ('El inmortal'), Liv Mjönes ("Midsommar") o Tomás del Estal ('Antidisturbios'). També Ia Langhammer ("Det som göms i snö"), Nora Navas ("Dolor y Gloria"), Enric Auquer ('Vida perfecta'), Mabel Rivera ('Rapa'), Nausicaa Bonnín ('Cites'). Així como el debut de Violeta Sanvisens como jove talent.