Captura d'Emma García a Festa aquest 25 de desembre

Les audiències d'ahir donen la pitjor notícia a Emma García i el futur de 'Fiesta'

Les audiències d'ahir diuen clar si 'Fiesta' ha de seguir o no a la graella després d'enfonsar-se com mai.

Males notícies per a Emma García i la seva 'Fiesta' després de fer-se públiques les audiències d'ahir. Des de l'arribada d'aquest nou format, que va arribar per substituir 'Viva la Vida' el cap de setmana, la presentadora també treballa els festius. De vegades en directe, però d'altres amb programes gravats, com ha passat aquest dilluns 25 de desembre, dia de Nadal.

Aquest dilluns, el programa d'Emma García ha emès 'Fiestavisión', on els col·laboradors han realitzat diverses actuacions. Totes jutjades per Natalia, Jorge González i Charo Reina. Uns continguts que no han aconseguit convèncer l'audiència.

Captura de Festa amb Emma García, Aurelio Manzano i Pipi Estrada aquest dilluns 25 de desembre
'Fiesta' | Mediaset

'Fiesta' ha caigut en audiències a un pobre 8,9% de share i tan sols 796.000 espectadors, amb 4,7 milions de contactes al llarg de les cinc hores. Aquest és un dels resultats més baixos de la seva història. Per tant, 'Fiesta' ha estat la tercera opció de la seva franja, per sota d'Antena 3 i La 1, que han triomfat amb el cinema durant tota la tarda.

Pel que fa a la resta de dades de Telecinco al dia, també ha punxat amb '¡Allá Tú!' (6,8% i 880.000) a l'access prime time, que ha estat quarta opció. Tampoc ha funcionat en audiències l'estrena de “El rei de Zamunda” (7,6% i 673.000). Ha estat per sota de l'estrena de "Sin tiempo para morir" (15,1% i 1.638.000) a La 1 i 'Hermanos' (11,1% i 1.021.000) des d'Antena 3.

Captura de Jesús Vázquez com a presentador d'Allà Tu!
'¡Allà Tú!' | Mediaset

D'aquesta manera, l'únic que ha funcionat en audiències aquest dilluns a Telecinco ha estat 'Socialité' al migdia. El comiat de María Patiño ha aconseguit un bon 11,3% de quota de pantalla juntament amb 609.000 televidents. No ha pogut, però, amb 'La Ruleta de la Suerte' (13,8% i 774.000) des d'Antena 3.

Amb aquests resultats, Telecinco ha estat tercera al dia amb un pobre 8,4% de share. La 1 ha aconseguit liderar en audiències el dilluns 25 de desembre amb un 12,2% correcte, mentre que Antena 3 és segona amb un 10,4%. Un festiu més, Cuatro amb un 6% supera laSexta, que es queda a prop amb un 5,7%.