Captura de Josie i Valeria Ros com a presentadors de les preues de Neox

Quines audiències han fet les preues de Neox i 'El Club de la Comèdia'?

Valeria Ros i Josie han presentat 'Feliz any Neox', que ha comptat amb un especial d''El Club de la Comedia'.

Neox millora les dades d'audiències de les seves mítiques preuves. Aquest 30 de desembre, el canal temàtic d'Atresmedia no ha faltat a la cita mítica amb els espectadors. Una nit en què Neox ha comptat amb un menú ple d'humor amb un especial d''El Club de la comedia' i les seves precampanades amb Josie i Valeria Ros.

D'aquesta manera, 'Felix Año Neox' ha marcat un 2,4% de share, 230.000 espectadors i 476.000 contactes al llarg de tota l'emissió. És, a més, líder temàtic en target comercial amb un fantàstic 3,8%. Amb aquests resultats, millora en 1,2 punts les dades de l'any passat, quan l'especial va estar presentat per Eva Soriano i Miki Nadal.

Captura de Josie i Valeria Ros com a presentadors de les preues de Neox
Preuvas de Neox | Atresmedia

Just abans, tampoc aconsegueix males audiències el retorn d''El Club de la Comedia', que ha obtingut un 2,3% de share, juntament amb 251.000 espectadors de mitjana i 1.392.000 contactes. Cal destacar que l'especial presentat per Dani Mateo, que està disponible a atresplayer, també es podrà tornar a veure al prime time de laSexta aquest 31 de desembre.

Cal destacar, a més, que Neox ha estat aquest dissabte 30 de desembre la temàtica líder en audiències de la sobretaula (2,5%) i tarda (3,1%). Tot gràcies a les tres pel·lícules de "Regreso al Futuro", que han estat líders amb un fantàstic 3% de quota i 292.000 espectadors de mitjana. De fet, la tercera cinta és la més vista del dia en temàtiques amb una mitjana del 3,2% i 342.000 espectadors.

Així va ser l'especial d''El Club de la Comedia'

Fotografia dels còmics del Club de la Comèdia de Neox: Dani Mateo, tTxabi Franquesa, Valeria Ros, Iñaki Urrutia, LaLaChus i Lamine Thior
'El Club de la Comedia' | Atresmedia

'El Club de la Comedia' ha tornat amb bones dosis d'humor gràcies als monologuistes més coneguts del país. Amb Dani Mateo com a gran mestre de cerimònies, han participat Valeria Ros, Txabi Franquesa, Iñaki Urrutia, LaLaChus i Lamine Thior.

Aquest especial s'ha plantejat com un roast que repassarà les situacions còmiques que es presenten en aquestes dates nadalenques. Tot a través de monòlegs clàssics del programa que han abordat aquests temes: els sopars d'empresa, les nadales, la loteria, els regals, els missatges i les felicitacions o les campanades. Per això, l'especial ha recuperat de l'arxiu d''El Club de la comèdia' moments de grans còmics que ja van abordar el tema del Nadal anys anteriors.