Captura d''Allá Tu' amb Jesús Vázquez presentant feliç

Les audiències d'ahir donen la pitjor notícia a Jesús Vázquez del futur d''Allá Tú'

Molt males notícies per a Jesús Vázquez després de les audiències d'ahir d''¡Allá Tú!' a Telecinco.

Jesús Vázquez no pot respirar tranquil després de fer-se públiques les audiències d'ahir d''¡Allá Tú!' a Telecinco. Després de tornar amb males dades a l'estiu, el concurs ha tornat a l'access prime time de la cadena aquest Nadal. Tot i que és una època sense competència, ja que 'El Hormiguero' i 'El Intermedio' descansa, '¡Allá Tú!' tampoc no ha aconseguit funcionar en audiències.

D'aquesta manera, aquest dimarts 26 de desembre, Allá Tú! 's'ha mantingut malament a l'access prime time de Telecinco en marcar un 6,3% i 814.000 espectadors. Ha empitjorat la dada de la seva estrena, quan dilluns va marcar un 6,8% i 880.000. Uns resultats molt per sota de la mitjana de Telecinco al dia i que empitjoren els aconseguits per 'GH VIP: Última Hora'.

Captura de Jesús Vázquez com a presentador d'Allà Tu aquest dimarts 26 de desembre
Jesús Vázquez, presentador de '¡Allá Tú!' | Mediaset

Amb aquests resultats, Telecinco ha estat segona el dia amb un 9,4% de share. Just després de '¡Allá Tú!', tampoc ha funcionat el cinema en prime time amb "Fast & furious 8" (8,2% i 657.000). Al matí són líders 'La Mirada Crítica' (12,1% i 263.000) i 'Vamos a ver' (13,8% i 454.000), mentre també destaca a la tarda 'Así es la vida' (10,3% i 982.000) i 'Reacción en Cadena' (10,6% i 1.130.000) .

Per tant, Jesús Vázquez torna a fracassar amb un projecte a Telecinco. El presentador gallec porta encadenant diverses ensopegades a la televisió, com recentment 'Desnudos per la vida', així com 'The Bachelorette' o 'First Dates Café'. A més, el proper dissabte 13 de gener, es posarà al capdavant del retorn de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco.

Quina és la mecànica de '¡Allá Tú!'?

Captura de Jesús Vázquez com a presentador d'Allà Tu!
Jesús Vázquez, presentador de '¡Allá Tú!' | Mediaset

'¡Allá tú!' és un game xou que no exigeix preparació, cultura o habilitats especials als concursants, però sí capacitat de negociació, intuïció i temprança a l'hora de prendre decisions. A cada programa es reuneixen 22 concursants i a cadascú se li lliura una caixa segellada i numerada amb un premi al seu interior. L'elegit per jugar ha d'anar escollint i obrint les caixes dels seus companys per conèixer els premis o quantitats de diners a què ja no podrà optar fins a quedar-se només amb una caixa al final, el premi de la qual és el que guanya.

Al llarg del procés i per donar-li més emoció, Jesús Vázquez té un telèfon a la taula on rep successives trucades de, en aquesta ocasió, 'La Banquera'. És una enigmàtica dona que ofereix possibles intercanvis econòmics si el concursant renuncia al contingut de la seva caixa i de les que li queden per obrir.