Emma García amb expressió seria mirant cap a la càmera en un programa de televisió

Les audiències d'ahir donen la pitjor notícia a Emma García sobre el futur de 'Fiesta'

Emma García està passant per un mal moment després de rebre ahir les audiències.

Molt males notícies per a Emma García després de les audiències d'ahir, ja que 'Fiesta' no deixa d'empitjorar els resultats. La presentadora es posa cada cap de setmana al capdavant del magacin de Telecinco. Un espai que es mou en dades molt justes, al voltant del 10% de share, però que aquesta setmana ha baixat encara més.

I és que 'Fiesta' s'ha enfonsat en audiències ahir en marcar un fluix 9,3% de share, 973.000 espectadors i 5.418.000 contactes únics acumulats. Es tracta d'una de les pitjors dades de share anuals i una de les més baixes de tota la temporada del programa d'Emma García.

D'aquesta manera, 'Fiesta' no ha pogut fer front al primer tram de la tarda al 'Multicine: Los secretos de la cabaña del lago', que ha liderat des d'Antena 3 amb un 12,4% i 1.215.000. També ha estat per sobre en sobretaula 'Sessió de tarda: La terminal' (10% i 986.000) a La 1. Així com 'Aquí la Tierra' amb un 10,6% i 1.328.000 televidents a l'últim tram de la tarda .

Captura d'Emma García a Festa aquest diumenge 7 de gener a Telecinco
Emma García a 'Fiesta' | Mediaset

Tot i que tot apunta que 'Fiesta' no corre perill a la graella de Telecinco , mai se sap si Mediaset pot prendre una decisió fulminant i amb Emma García. Una cosa semblant ha passat amb 'Cuatro al día', que feia dades insuficients a la tarda del canal i ha estat cancel·lat per sorpresa. Tot i això, Unicorn Content, productora de 'TardeAR', 'Vamos a ver' o 'Fiesta', seguirà amb la franja vespertina de Cuatro.

Amb aquests resultats de 'Fiesta', Telecinco ha estat segona diumenge amb un 9,7%. Antena 3 ha liderat en audiències amb un 10,7% de share, mentre que La 1 baixa a tercera amb un 7,8%. Quatre amb un bon 6% ha superat un diumenge més a laSexta , que es queda en un 5%.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi a 'GH DÚO' | Mediaset

Tot i això, Telecinco ha tingut una bona alegria en el dia gràcies al debat de 'GH DÚO'. El programa presentat per Ion Aramendi ha marcat un 11,6% i 1.008.000, i ha batut el seu rècord de share i la seva segona millor dada d'espectadors. Tot i no liderar en prime time davant 'Secrets de Família', s'ha imposat a la seva franja d'emissió a la resta de cadenes, amb 1,3 punts sobre Antena 3.