Primer pla de Sandra Barneda emocionada a 'Así es la vida'

Les audiències d'ahir donen la millor notícia a Sandra Barneda (i no per Tentaciones)

Sandra Barneda rep la millor de les notícies després de fer-se públiques les audiències d''Así es la vida' d'ahir.

Sandra Barneda rep una molt bona notícia gràcies a les audiències d'ahir. La presentadora està vivint un dels seus millors moments gràcies a 'La Isla de las Tentaciones', que està aconseguint grans resultats per a Telecinco. Tot i això, l'última alegria ha arribat per sorpresa de la mà d''Así es la vida', el format que presenta amb César Muñoz.

Recordem que 'Así es la vida' va arribar a l'estiu com a substitut de 'Sálvame', a l'espera de l'estrena de 'TardeAR'. Amb l'inici de la temporada, l'espai presentat per Sandra Barneda es va mantenir a la graella, reduint la durada a la sobretaula, a la franja de 16h a 17h. Tot i això, les audiències no han acompanyat mai el format, que es mou al voltant del 9% o 10% de quota de pantalla.

Sandra Barneda i César Muñoz mirant a càmera a Así es la vida de Telecinco
Sandra Barneda i César Muñoz a 'Así es la vida' | Mediaset

Tot i això, aquest dimarts 13 de febrer, 'Así es la vida' ha donat una gran sorpresa a Sandra Barneda en marcar el seu màxim històric. El programa ha liderat la sobretaula en marcar un bon 11,8% de share, 1.117.000 espectadors i 2.322.000 contactes durant tota l'hora. A més, ha tingut un gran minut a minut, començant en un 9,5% per acabar en un 13% de quota de pantalla, resultats molt bons tenint en compte la seva alta ocupació publicitària.

'Así es la vida' s'ha imposat en més d'1 punt el seu directe competidor a la banda d'emissió (10,6%). També ho ha fet entre els espectadors del target comercial (13,3%) i entre els menors de 55 anys (12,7%).

Unes grans audiències que 'Así es la vida' ha obtingut gràcies a la informació sobre la possible relació entre Alejandra Rubio i Carlo Constanzia. L'espai va revelar en directe aquesta exclusiva d'una revista, tenint en compte que la filla de Terelu Campos n'és una de les col·laboradores.

Sandra Barneda al seu comiat d'Així és la vida aquest divendres 6 d'octubre a Telecinco
Sandra Barneda a 'Així es la vida' | Mediaset

Gràcies a 'Así es la vida', just després, 'TardeAR' (11,2% i 924.000) ha coliderat la seva franja, ha estat líder en target comercial (12,2%) i entre els menors de 55 anys (11, 6%). Tot i ser un bon resultat, el programa capitanejat per Ana Rosa Quintana tampoc ha sabut aprofitar l'embranzida de l'espai de sobretaula, empitjorant la dada de share. Per part seva, 'Reacció en cadena' (10,9% i 1.175.000) s'ha mantingut en el doble dígit, imposant-se entre els menors de 55 anys (13%).

Tot i aquests resultats, Telecinco ha estat segona en audiències amb un 10,2% de quota. El lideratge de dimarts ha estat per a Antena 3 amb un 14,3% de quota, mentre que La 1 ha caigut a tercera amb un 9,5%. laSexta amb un 7,1% està per sobre de Cuatro, que tanca la llista amb un 5,7%.