Fotografia de Pau Padilla a Te Falta un Viaje, el seu programa de Quatre

Adéu al nou programa de Paz Padilla: com ha funcionat en audiències?

El nou programa de Paz Padilla ja s'ha acabat, però no està clar si renovarà a Cuatro.

El nou programa de Paz Padilla ja s'ha acomiadat de Cuatro. Al llarg de quatre setmanes, el canal de Mediaset ha emès 'Te falta un viaje' al prime time de dimecres. És un format en què, juntament amb la seva filla, Anna Ferrer, recorre el món per descobrir diferents maneres de celebrar la vida i enfrontar-se a la mort.

Es tracta d'un periple ple de moments divertits, emocionants i molt sentit de l'humor. A cada país visiten espanyols residents de cada destinació. A més, coneixen personatges sorprenents i conviuen en cases de famílies natives que els mostren les seves tradicions i costums, que totes dues practiquen amb l'ajuda dels seus amfitrions.

Pau Padilla amb la seva filla, Anna Ferrer, juntes amb el mar de fons
'Te falta un viaje' | Mediaset

D'aquesta manera, 'Te falta un viaje' va arribar com la millor estrena de share dels últims 30 mesos de Cuatro amb un 8,5%, 840.000 seguidors i 2,6M de contactes. El programa va triplicar el seu directe competidor a la franja (2,8%), 'Gabinete de Crisis' a laSexta. Va créixer al 9,9% a target comercial i va marcar un 9,8% entre els menors de 55 anys.

Tot i això, va caure més de tres punts en el seu segon programa i a partir d'aquí s'ha mogut al voltant del 5% de quota de pantalla i els 500.000 espectadors. La temporada de quatre entregues, per tant, ha tingut una mitjana d'un 6,1% de share i 585.000 televidents, unes dades més que correctes per al prime time de Cuatro.

Tot i això, la renovació de 'Te Falta un Viaje' està a l'aire, ja que, de moment, Cuatro no ho ha inclòs en la promoció de programes de 2024. La cadena sí que anuncia les noves temporades de 'Código 10', 'Cuarto Milenio', 'Horizonte', 'Planeta Calleja', 'Viajeros Cuatro' o 'Fuera de Cobertura'. Així com les estrenes de 'Martínez y Hermanos', 'Bribones', 'En Guardia', el nuevo formato de Jon Sistiaga o el regreso de 'Callejeros' y '¿Quién quiere casarse con mi hijo?', entre d'altres.

Primer pla de Pau Padilla somrient a la presentació de Me Resbala
Paz Padilla | Mediaset

Cal destacar que Paz Padilla sí que seguirà lligada a Mediaset pel fet que compta amb un contracte de cadena. Previsiblement seguirà formant part de l'elenc de 'La que se avecina', que recentment ha culminat la temporada 14 a Prime Video. A més, en l'últim any Paz Padilla ha participat en multitud de concursos, com 'Me Resbala', '25 Palabras' i properament 'Celebrity School'.