Fotografia de Santi Acosta a la roda de premsa de De Divendres

Les audiències d'ahir donen la pitjor notícia a Santi Acosta del futur de 'De Viernes'

El futur de 'De Viernes' penja d'un fil després de fer-se públiques les audiències d'ahir de Santi Acosta.

'De Viernes' segueix sense aixecar el cap en audiències malgrat els primers canvis realitzats entre els col·laboradors. El programa de cor presentat per Santi Acosta i Beatriz Archidona arribava fa tres mesos a les pantalles per intentar agafar el buit que va deixar el 'Deluxe' divendres a la nit. Tot i arribar amb bons resultats, a poc a poc ha anat caient, fins a marcar mínim en audiències ahir.

Recordem que 'De Viernes' va comptar com a convidada amb Candela Acevedo per parlar de tot el que va patir mentre era parella d'Antonio Tejado. També va participar Arancha del Sol, que va concedir la seva primera entrevista abans de llançar-se de l'helicòpter de 'Supervivientes'. Així com Sheila Casas i Jonan Wiergo com a concursants de 'Bailando con las estrellas', entre altres convidats com Verónica Hidalgo o Sucre Moreno.

Per intentar maquillar les audiències d'ahir, 'De Viernes' va partir la primera hora del programa, que va marcar un pobre 8,5% de share amb 1.088.000 espectadors. Cal destacar que en aquesta primera franja La 1 va emetre futbol femení, Espanya contra els Països Baixos, que va marcar un bon 12,1% de quota i 1.565.000 televidents. Pel que fa a la resta d'emissió de 'De Viernes', va anotar un fluix 9,4% de quota i 725.000, el mínim en espectadors en les 14 entregues emeses.

Captura de Beatriz Archidona i Santi Acosta a l'estrena de De Divendres a Telecinco
Beatriz Archidona i Santi Acosta | Mediaset

Per tant, a 'De Viernes' no li ha funcionat el canvi de col·laboradors. Aquest 23 de febrer, Patricia Pérez es va incorporar a l'equip com a substituta de Patricia Izquierdo. De moment es mantenen Patricia Cerezo, José Antonio León, Ángela Portero i Adriano Silva.

D'aquesta manera, el lideratge de divendres a la nit va ser per a 'El Desafío', que va marcar un 12,9% i 1.345.000 fidels, també el seu mínim històric en quota de pantalla. Va superar en 3,5 punts de share 'De Viernes', mentre que la setmana passada la distància només era d'1,3 punts. Pel que fa a la resta de cadena, 'El Blockbuster: Amanecer Rojo' (8.3% i 811.000) va funcionar bé, igual que el tàndem de 'laSexta Columna' (6,6% i 871.000) i 'Equipo de Investigación' (5, 8% i 667.000).

Fotografia de Roberto Leal com a presentador del programa El Desafío de Antena 3
'El Desafiament' | Atresmedia

Tot i el mal resultat de 'De Viernes', Telecinco va ser segona el dia amb un correcte 10,5% de share, per sota d'Antena 3, que va liderar amb força amb un 14,3%. I és que la cadena de Mediaset va triomfar al matí gràcies a 'La Mirada Crítica' (16,2% i 414.000) d'Ana Terradillos i 'Vamos a ver' (17,2% i 565.000) de Joaquín Prat. A la tarda, també va funcionar 'Reacción en Cadena' en obtenir un bon 11,5% i 1.274.000 seguidors.