Captura de Jesús Vázquez com a presentador de Ballant amb les Estrelles a Telecinco

Les audiències d'ahir donen la pitjor notícia a Jesús Vázquez i el seu nou programa

Després de diverses setmanes en emissió, Jesús Vázquez rep una mala notícia per al seu 'Bailando con las Estrellas'.

Males notícies per a Jesús Vázquez i el seu 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco després de quatre setmanes en emissió. El talent xou va arribar a la seva franja liderant, però a poc a poc ha perdut seguiment al prime time de dissabte.

Presentat també per Valeria Mazza, es tracta d´un programa on un grup celebrities, formant parella amb ballarins professionals, s´han llançat a mostrar la seva habilitat per a la dansa.

'Bailando con las estrellas' compta com a concursants amb l'estilista Josie; el cantant i actor Adrián Lastra, la germana de Mario Casas, Sheila Casas; o la cantant Mala Rodrígue z. Així com l'exporter de futbol José Manuel Pinto, la dissenyadora Elena Tablada. Així com Bruno el 'Mozo de Arousa'; la cantant María Isabel; l'influencer Jonan Wiergo; la model Athenea Pérez; i l'actriu Carlota Boza.

Fotografia de Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Jesús Vázquez i Valeria Mazza | Mediaset

D'aquesta manera, 'Bailando con las estrellas' ha estat la tercera opció de la nit amb mínim en marcar un 9,9% de share i 919.000 espectadors a Telecinco. Van connectar amb el talent xou més de 4M d'espectadors únics. El format, però, va liderar el late night on va créixer al 13,1% i va comptar amb una bona fidelitat del 22.8%.

Recordem que la final del Benidorm Fest va liderar la seva franja amb un fantàstic 16,6% de share i 1.977.000 espectadors. Per part seva, 'Atrapa un Millón' també ha baixat, però és segona opció amb un 10,1% i 1.220.000 fidels. El cinema de Cuatro "Creed: La Leyenda de Rocky" (5,3% i 543.000) no va destacar en audiències, però va estar per sobre de 'laSexta Xplica' (3,9% i 377.000), que es va desplomar.

D'altra banda, 'Socialité' segueix a les seves dades en audiències amb un 10% de share i 600.000 espectadors, sent superat per distància per 'La Ruleta de la Suerte' (20,9% i 1.416.000). A més, 'Fiesta' també s'ha quedat en un 10,5% i 1.006.000 fidels a la tarda de Telecinco.

Captura d'Emma García a Festa aquest 25 de desembre
Emma García a 'Fiesta' | Mediaset

Amb aquests resultats, Telecinco ha estat tercera al dia en marcar un 9,4 de share. S'ha vist superada per La 1, que ha liderat un 11,3%, i per Antena 3, que ha marcat un 10,9%. Per la seva banda, Cuatro amb un 6% ha superat la Sexta un dissabte més, que s'ha quedat amb un 4,4%.